قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار آسیا تحت تاثیر بدبینی ایجاد شده بر اثر شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا که محدودیتهای رفت و آمد بیشتر را بدنبال خواهد داشت، کاهش یافت.
معاملات نفت روز جمعه در بالاترین قیمت ۹ ماه گذشته با خوش بینی سرمایه گذاران به تاثیر مثبت واکسیناسیون کووید ۱۹ و افت ارزش دلار آمریکا، برای هفتمین هفته متوالی افزایش داشت.
بانک جهانی در جدیدترین گزارش خود درباره روسیه اعلام کرد پاندمی کووید ۱۹ همچنان تقاضای جهانی برای نفت را متاثر خواهد کرد و میزان مصرف در سال ۲۰۲۱ همچنان پایینتر از سطح پیش از شیوع ویروس کرونا خواهد ماند.
قیمت شاخص نفت خام برنت ساعت ۵ و ۷ دقیقه امروز (دوشنبه، ۲۴ آذرماه) با ۸ سنت افزایش به ۵۰ دلار و ۵ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا نیز با چهار سنت افزایش به ۴۶ دلار و ۶۱ سنت رسید.
قیمت نفت در معاملات روز جمعه تحت تاثیر نگرانیها نسبت به تاثیر محدودیتهای کرونایی جدید روی تقاضا که پیشرفت به سوی برنامه واکسیناسیون انبوه را تحت الشعاع قرار داد، کاهش پیدا کرد.
قیمت نفت پس از صعود چشمگیری که شب گذشته داشت، تحت تاثیر امیدواری به بهبود تقاضا با آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹، در معاملات روز جمعه به روند افزایشی خود ادامه داد.
قیمت نفت روز پنج شنبه تحت تاثیر آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ در انگلیس و تصویب قریب الوقوع یک واکسن در آمریکا و همچنین آتش سوزی یک میدان نفتی در شمال عراق، افزایش یافت.
قیمت شاخص نفت خام برنت ساعت ۷ و ۳۱ دقیقه امروز (دوشنبه، ۱۷ آذرماه) با ۲۰ سنت کاهش به ۴۹ دلار و ۵ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا نیز با ۲۰ سنت کاهش به ۴۶ دلار و ۶ سنت رسید.
مؤسسه اعتبارسنجی فیچ در پی توافق اوپک پلاس مبنی بر افزایش تدریجی روزانه ۵۰۰ هزار بشکهای تولید نفت در ژانویه ۲۰۲۱، برآورد کرد که میانگین قیمت نفت خام برنت در سال آینده میلادی ۴۵ دلار برای هر بشکه خواهد بود.
قیمت شاخص نفت خام برنت ساعت ۴ و ۱۳ دقیقه امروز (دوشنبه، ۲۶ آبانماه) با ۲۷ سنت افزایش به ۴۳ دلار و ۵ سنت و قیمت شاخص دبلیوتیآی آمریکا با ۳۵ سنت افزایش به ۴۰ دلار و ۴۸ سنت رسید.